Kontakt

  Vaše ime

  Email

  Naslov

  Tekst poruke

  Kontakt obrascem postavite nam upite o temama koje vas interesiraju a vezane su uz posao koji obavljamo. Savjetovanja o web stranicama, ideje i prijedlozi svakodnevni su dio našeg posla zato nemojte misliti kako postoje pitanja koja nisu osnovana. Nudimo vam primjere iz prakse, pomažemo pri odabiru domene, predložaka i dajemo savjete u vezi hostinga. Izrađujemo ponudu na temelju vaših potreba i to vas ništa ne košta.
  Trebate li optimizaciju stranice, spajanje na Google servise ili praćenje rada shopa zbog poboljšanja prodaje – obratite nam i zajedno ćemo riješiti problem.
  Nudimo poduku za rad s CMS stranicama i shopovima, ugrađujemo više modela Payment Gatewaya i načina dostave. Povezujemo vaš shop s programima za fiskalizaciju i izdavanje računa.
  Uz to dostupni smo za sve načine internet marketinga, izradu i održavanje profila na društvenim mrežama i reklame realizaciju reklama na popularnim servisima. Izrada aplikacija za mobilne telefone, povezivanje sa shopom i postavljanje na Google Play ili AppStore naš su posao.