O nama

Jednostavno rečeno bavimo se stvaranjem izvanrednih virtualnih doživljaja. Web stranice i shopovi koje radimo pomažu tvrtkama i, naravno, ljudima koji ih pokreću kako bi bolje prikazali svoju ponudu, potiču buduće i trenutne klijente na još bolju interakciju te generiraju više potencijalnih kupaca uz poboljšanu prodaju. Ponosimo se time što pružamo izvrsnu uslugu koja je potpuno individualizirana, profesionalna i prijateljska. U našim virtualnim turama možete očekivati lijepe, dobro dizajnirane HD slike od 360°, kao i jednostavna, prilagodljiva virtualna sučelja sa zabavnim, informativnim i interaktivnim elementima. Svaki shop ili stranica stvoreni su s ciljem zadovoljavanja specifične potrebe klijenta kako bi bolje plasirali svoje poslovanje i usluge. Kao dodatne značajke naših digitalnih uradaka naglasit ćemo kompatibilnost s iPad, iPhone, Android i ostalim verzijama mobilnih uređaja, postavljenje točaka za pružanje informacija koje smatrate potrebnim, dodavanje naracije ili muzike, profesionalna fotografija, videozapisi visoke rezolucije, interaktivne karte / tlocrti koji prikazuju raspored vaše lokacije s navigacijom. Nastojimo zadržati Intuitivnost u svakoj kreaciji kako bi klijentu bile jednostavne i ugodne za korištenje.
Trebate izradu web stranice ili shopa a nemate viziju kako biste željeli da izgleda? Pomoći ćemo s idejnim rješenjima. Izradit ćemo vizualni identitet vašeg poslovanja i reklamom ga podići na zavidnu visinu. Integracija s društvenim mrežama kao i SEO i Google Adsense oglašavanje napravit ćemo sukladno potrebama i ciljanom budžetu. Vršimo edukaciju korisnika za bazno održavanje stranice u CMS-u kao i dodavanje artikala u web shopove. Konfiguracije E-mail klijenata s adresama koje ste izabrali prepustite nama. Virtualne šetnje kao alat za prodaju izrađujemo i integriramo u vašu stranicu. Snimanje dronom može prikazati predmet vašeg najma ili prodaje na sasvim drugačiji način. Sve što trebate vezano uz web potražite na jednom mjestu.
virtualna-setnja
virtualna šetnja solarij
virtualna-setnja-dentalna-klinika

Učestala pitanja

Ovisi o više parametara ali okvir cijena se kreće između 400 € i 900 €.
Cijena ovisi o više faktora. Prvenstveno govorimo o broju scena koje treba napraviti,materijalima koje posjedujete ili ne (npr. logo), efektima koje želite da vaša virtualna šetnja sadrži i sl. U osnovi, cijenu virtualne šetnje određujete sami.
Osnovna cijena jedne scene iznosi cca 20 €.
U tu cijenu nije uključeno snimanje iz zraka, 360 video i dodatne mogućnosti koje ne želite koristiti.
Također ne pokriva smještaj na Vašu stranicu ukoliko se drugačije ne dogovori ili koristite usluge našeg hostinga.
Video 360 stupnjeva ukoliko ga naručite dobivate na DVD-u u MP4 formatu.
Sve su fotografije vrlo visoke rezolucije i pokrivaju čitav prostor, 360 stupnjeva vertikalno i 180 stupnjeva horizontalno što znači da je apsolutno sve vidljivo.
U dogovoru s fotografom a prije njegova dolaska bilo bi dobro;
Očistite ispred ulaza ako krećemo s vanjskom fotografijom
Počistite podove, usisajte tepihe
Operite prozore
Sakrijte sve što nije na svom mjestu i ne želite da se vidi
Očistite ogledala i slike
Zamijenite sve neispravne žarulje
Provjerite je li sva rasvjeta u funkciji
Obrišite prašinu
Poravnajte namještaj
Sklonite osobne fotografije i vjerska obilježja
Provjerite paučinu u kutevima
Virtualna šetnja prikazuje SVE uokolo, gore i dolje
Osim virtualne šetnje – fotograf će napraviti i 10-ak fotografija cijelog prostora.
Razmislite o tome što želite da se snimi i na koji način tako da biste to mogli prenijeti fotografu prije početka snimanja.
Izrada gotove virtualne šetnje ovisi o više parametara. Nakon što pogledamo prostor koji želite snimiti, dogovaramo se o cijelom procesu pa tako i o isporuci gotovog proizvoda. Realno vrijeme izrade kreće se oko 14 dana od snimanja ovisno o Vašim željama i potrebama za dodatnim efektima, muzici, videu i ostalom uključenom u virtualnu šetnju.
• Gotova virtualna šetnja sastoji se od niza spojenih HDR fotografija
• Visoka rezolucija širokog zaslona
• Interaktivni prohod scenama
• Hotspotovi za prikaz i naglašavanje važnih detalja
• Ponude s opisima
• Informacije
• Link na Google/Bing mape s točnom lokacijom
• Pozadinska muzika po želji
• DVD gotove virtualne šetnje
U izradi plana kretanja svojim prostorom pokušajte sa svakog mjesta fotografiranja vidjeti sljedeće mjesto fotografiranja,
tako da se panorame ne povezuju kroz zidove kako korisnik ne bi bio
prisiljen prolaziti neprirodnim putevima i nalaziti se u čudnim prostorima.
Prvu panoramu preporučujemo napraviti pred ulazom, udaljenu toliko da se vidi cijela zgrada ili kuća a sljedeću na cca 1 metar od ulaznih vrata.
Tako će korisnik moći vidjeti vanjski izgled zgrade u kojoj se nalazi Vaš prostor pa će Vas samim time puno lakše naći.
Druga stvar je da se, u trenutku kada ugledaju zgradu korisnici već osjećaju ugodno jer imaju osjećaj da su već bili ovdje.
Unutar prostora nastavljamo tako da se sa svake fotografije vidi mjesto prijašnje i sljedeće slike bez prepreka.
U virtualnoj šetnji najbolji efekt dobivamo kada su vrata kroz koja trebamo “proći” otvorena.
Cijena ovisi o vašim zahtjevima, broju proizvoda, načinima plaćanja i još mnogim drugim dijelovima koji čine dobar shop ali okvirno možemo govoriti o rasponu od 1200 – 3000 €.
Cijena ovisi o proizvodima s kojima radimo kao i s količinom istih. Možemo snimati automobil u Vašem salonu, 30 različitih tipova i vrsta računala u Vašoj trgovini ili 5 pari tenisica u našem studiju.

  Vaše ime

  Email

  Naslov

  Pitanje na koje želite odgovor

  rotacija proizvoda 360°
  360° rotacija proizvoda
  rotacija 360 stupnjeva