360° rotacija proizvoda

Zašto vaši proizvodi ne bi prodavali sami sebe. Približite ih potencijalnim kupcima što je više moguće. U tome ćemo vam pomoći tehnikom prikaza rotacije proizvoda koje nudite.
Najefikasnija pomoć web shopovima 
Jedan od izazova s kojim se susreću prodavači na internetu je pružanje iskustva kupovine koje je slično onome u pravoj trgovini. Rješenje koje i prodavači i kupci smatraju efektivnim je rotacijska fotografija artikala u 360°. 
Novo iskustvo kupovine 
Fotografija koja donosi novu dimenziju kupovine na internetu prikazujući proizvod koji se vrti u jednoj ili više osi. Ova vrsta pregleda proizvoda stvara iskustvo slično kupovini u pravoj trgovini te daje kupcima realan pogled na proizvod u virtualnom okruženju. 
Realan prikaz – zadovoljniji kupac 
Fotografija u 360° je trenutno najbolja dostupna  opcija prikaza artikala kupcima na internetu. Potencijalnim kupcima omogućuje da pregledaju proizvod iz svakog kuta, da uvećaju pojedine detalje i uvjere se u kvalitetu i autentičnost proizvoda. Pruža im se prilika detaljno proučiti proizvod, kao da ga gledaju uživo.
Statistika online prodaje 
Istraživanja pokazuju kako korištenje ove tehnike unapređuje iskustvo kupca i povećava vjerojatnost da će zainteresirana osoba kupiti proizvod. Ista studija pokazuje kako je bitno povećana mogućnost zadovoljstva klijenta.To je rezultat činjenice da kupac može vrlo detaljno proučiti proizvod iz svih kutova, što nije slučaj kod statične fotografije.
 
Povećanje prodanih artikala 
Iako popularnost fotografije u 360° raste, ona je još uvijek premalo zastupljena pogotovo u HR web shopovima. Ako se odlučite za nju, steći ćete značajnu prednost u odnosu na konkurenciju. Vaši posjetitelji će više koristiti ovu vrstu pregleda i stupanj interakcije s web stranicom će porasti. 
Najatraktivniji prikaz proizvoda 
Kupovina preko interneta značajno je porasla posljednjih godina te je broj online transakcija pretekao količinu prodanih artikala u fizičkim trgovinama.
Među milijunima proizvoda koji se prodaju na internetu kupci većinom izabiru one proizvode koji sadrže više informacija i fotografija. Najbolji način da prikažete svoje proizvode online je da ih prezentirate u 360°.
Napredniji web shop
Kupci najprije kupuju  očima i ako mogu vidjeti proizvod iz svih kuteva brže donose odluku o kupnji. Pružamo vam uslugu fotografiranja proizvoda u 360° koju implementiramo u web shop i tako obogaćujemo vašu ponudu pa dodatno prezentirate proizvod na moderan i atraktivan način! 
Ostala pitanja oko procesa dogovora, planiranja, izrade, održavanja i činjenica koje vas zanimaju molimo potražite u dijelu  “O nama” u kategoriji “Pitanja i odgovori” ili nam se obratite putem kontakt forme.