Izrada mobilnih aplikacija

Mobilne aplikacije su kvalitetan promidžbeni alat u današnjem vremenu kada se internet koristi uglavnom preko mobilnih telefona i tableta.
Da li vam je potrebna mobilna aplikacija
Proces izrade same aplikacije je kompleksan, zahtijeva vrijeme i nije jeftin. Zato je važno na vrijeme shvatiti i prepoznati potrebe svojeg biznisa i oslušnuti tržište. Ako naručujete taksi ili prodajete nešto preko web-a onda je aplikacija rješenje koje vam je potrebno.
  
Kakve aplikacije izrađujemo
Izuzetno rijetko se izrađuju aplikacije koje nisu vezane na web mjesto, bilo to stranica za upoznavanje ili web shop. Stvaramo ih tako da postaju dio većeg sustava i povezujemo ih da rade usklađeno. Tako se podaci između npr. Shop i aplikacije izmjenjuju u realnom vremenu.  
Rješenja za sve uređaje
Nudimo tehnička rješenja sukladno vašim zahtjevima i potrebama. Izrađujemo aplikacije za sve mobilne uređaje i operacijske sustave. Android i iOS uređaji pokriveni su prema narudžbi. 
Pripremne radnje
S obzirom na kompleksnost cijelog postupka izrade u početku slušamo vaše planove, ideje, potrebe i zahtjeve. Nakon analize, dogovaramo planirane radnje koje vi vam omogućile uvid u gotov proizvod s planiranim budžetom. 
Početak izrade
Nakon spomenutih radnji šaljemo vam ponudu i ako je prihvatite slijedi početak izrade projekta. Prva faza je dizajniranje kako biste vizualno mogli odrediti jesmo li na pravom putu. Nakon postignutog dogovora krećemo s programiranjem.
 
Testna faza razvoja
Aplikacija treba biti potpuno funkcionalna, tehnički i vizualno, povezana s matičnom stranicom i tek tada pristupamo fazi testiranja „Uživo“. Nakon što smo uspješno prošli i ovaj test, gotov proizvod postavljamo na Google Play ili AppStore.
 
Prateće radnje
Nakon što je aplikacija aktivna trebamo ju marketinški popratiti na društvenim mrežama kako bi što prije ušla u upotrebu i počela vam donositi dobit. Nakon toga preostalo nam je obavljati redovno održavanje i povremene nadogradnje ili vas educiramo za te aktivnosti.
Ostala pitanja oko procesa dogovora, planiranja, izrade, održavanja i činjenica koje vas zanimaju molimo potražite u dijelu  “O nama” u kategoriji “Pitanja i odgovori” ili nam se obratite putem kontakt forme.