Izrada web shopova

Pomažemo u pretvaranju vaših vizija u tehnološka rješenja za on-line prodaju. Nije važan broj proizvoda koji nudite u svojoj internetskoj trgovini, važan je vizualni identitet i jednostavnost upotrebe.
 
Načini plaćanja
Implementacija više vrsta plaćanja otvorit će vam prostore za nove klijente. Ugradnja Payment Gateway procesora i konfiguracija za online plaćanje karticama podiže vaše poslovanje na razinu ozbiljnosti.
 
Dostava prodajnih artikala
Razne načine dostave robe koju prodajete s automatskim dodavanjem odabrane vrste poštarine na račun prilagođavamo vašim potrebama. Shop povezujemo sa softverom za izradu računa i fiskalizaciju.
 
Prijava stranice na tražilice
GDPR i Cookie funkcionalnost su potrebni dio vaše trgovine koji ugrađujemo pri izradi. Spajanje na neizostavne servise Google Analytics i prijavu stranice na Search Console prepustite nama.
 
Responzivni dizajn
U današnje vrijeme više se naručuje i kupuje preko mobilnih uređaja nego računala tako da sve shopove koje radimo prilagođavamo različitim veličinama ekrana. Responzivni dizajn nudi korisniku mogućnost pregledne i jednostavne kupovine.
 
Administracija trgovine
Asortiman proizvoda u vašoj trgovini se stalno mijenja, neki se artikli rasprodaju, dolaze novi, stavljate nešto na akcije ili izbacujete iz ponude. Jednostavnost upotrebe administracijskog dijela  posebno je važna vama kao vlasniku trgovine.
 
Prisutnost na webu
SEO optimizacija trgovine i proizvoda koje nudite je važan segment prodaje koji u konačnici bitno utiče na razvoj poslovanja. Približavamo vaše proizvode kupcima kroz tražilice.
 
Društvene mreže
Integracija društvenih mreža u proces prodaje proizvoda i sustav marketinga koji je vrlo raširen i široko podržan kroz taj internetski medij, uz pravilnu izvedbu pružit će vam dodatni kanal distribucije proizvoda kojima se bavite.
Ostala pitanja oko procesa dogovora, planiranja, izrade, održavanja i činjenica koje vas zanimaju molimo potražite u dijelu  “O nama” u kategoriji “Pitanja i odgovori” ili nam se obratite putem kontakt forme.