Izrada web stranica

Projekt izrade web stranice od ideje do konačnog proizvoda podijelit ćemo u nekoliko procesnih “koraka” kako bismo vam olakšali snalaženje i dobili rezultat kojim ste zadovoljni.
Započnimo dogovorom
Da bismo dobili sliku vaše stranice prvo ćemo porazgovarati na tu temu. Postoje tehnički zahtjevi koji su pred nama kao i želje koje biste voljeli ostvariti kroz taj projekt. Sastat ćemo se prema dogovoru i tako započeti našu suradnju.
Tekstualni i grafički materijal
Bilo bi dobro da unaprijed osigurate sve tekstove i fotografije u digitalnom obliku koje biste željeli vidjeti na svojoj stranici. Ako nemate fotografija napravit ćemo ih mi i pomoći vam sa sastavljanjem teksta koji je nužan za stranicu. Ako nemate materijal pripremljen unaprijed, dogovorit ćemo rad s demo slikama i opisima koji se kasnije zamjenjuju.
Dizajn vaše internetske stranice
Po odrađenom dogovoru i nakon zaprimanja materijala počinjemo s izradom projekta. U dvije  faze šaljemo nacrt stranice kako bismo se uvjerili da je sukladan vašim željama te udovoljava tehničkim zahtjevima i potrebama primarne namjene.
Izrada web stranice
U ovom dijelu konstruiramo stranicu kakva će izgledati i funkcionirati u konačnici. Šaljemo vam testni link na kojem možete pregledati napredak izvođenja radova.
Faza testiranja
Svaku napravljenu stranicu testiramo na različitim uređajima kako bismo utvrdili da li se ponaša u skladu sa zahtjevima prilagodbe vizualnog identiteta kao i funkcionalnosti.
Isporuka proizvoda
Dostavljamo vam linkove na administratorski dio web stranice i počinjete sami upravljati svojim internetskim poslom.
Ostala pitanja oko procesa dogovora, planiranja, izrade, održavanja i činjenica koje vas zanimaju molimo potražite u dijelu  “O nama” u kategoriji “Pitanja i odgovori” ili nam se obratite putem kontakt forme.