Virtualne šetnje

Pregledavajući web stranice teško je dobiti pravi osjećaj luksuznog automobila ili plovila koje želimo prikazati. Fotografije su zbog potrebe za prikazivanjem “šire” slike pomalo ukošene, tamne  i neprirodnih veličina. Ponekad je  nemoguće napraviti dobru fotografiju interijera luksuznih brodova zbog uskih prostora i skučenosti.
 
Vrijeme je novac
Uz pomoć impresivnih 3D virtualnih šetnji rješavamo sve te probleme i stvaramo dobro osmišljenu prezentaciju dostojnu predmeta koji se prodaju. Potencijalni kupci vrednuju svoje vrijeme jednako kao i svoj novac. Zaboravite vrijeme provedeno beskrajnim pretraživanjem oglasa. Kada kupci dođu do oglasa koji prikazujete, pola vašeg posla već će biti gotovo.

 

Nema skrivenih detalja
Više ne ograničavate svoje klijente na gledanje fotografija. Sada mogu sami mijenjati svoju poziciju i perspektive gledanja te proučiti predmet svog interesa iz svakog kuta. Ništa više nije skriveno ni nedostupno.
 
Marketinški alat
Virtualna šetnja je vrhunska multimedijska marketinška tehnologija kojom se gledateljima vizualno omogućava trodimenzionalno računalno kretanje snimljenim otvorenim i/ili zatvorenim prostorima u svim horizontalnim i vertikalnim smjerovima pristupajući online s udaljenog mjesta.
 
Prednost pred konkurencijom
Izradom virtualne šetnje impresionirat ćete potencijalne klijente i stvoriti značajnu prednost nad konkurencijom. Kako bismo izradili kvalitetnu virtualnu šetnju potrebno je fizički posjetiti lokaciju nakon čega ćemo vam savjetovati broj scena i način na koji bi to najbolje bilo realizirati.
 
Pomoć kod prodaje
Panoramske fotografije se spajaju u “scene” i dobivamo virtualnu šetnju koja će Vam pomoći prodati, iznajmiti ili privući nove kupce ili poslovne partnere. Sve je napravljeno u vrhunskoj HD rezoluciji za full screen prezentacije.
 
Široka prezentacijska primjena
Ova se tehnika  najčešće koristi za prezentaciju na internetu u sklopu web sadržaja koji nudite, promotivnim DVD-ima ili promo panelima. Savršeni su medij za sajamske priredbe i različite tipove prezentacija jer se mogu prikazivati na velikim ekranima putem projektora.
 
Prednosti marketinga kroz VŠ
Prednosti virtualnih šetnji nad ostalim oblicima promidžbe u prodaji ili najmu su;
realan prikaz prostora s visokim stupnjem interaktivnosti, prezentacija objekta od interesa na zanimljiv i moderan način, duže vrijeme zadržavanja korisnika na vašim web stranicama, prednost pred konkurencijom koja se oslanja na klasičnu fotografiju ili video, prikazivanje na mobilnim uređajima (iPhone, iPad,Android). 
Ostala pitanja oko procesa dogovora, planiranja, izrade, održavanja i činjenica koje vas zanimaju molimo potražite u dijelu  “O nama” u kategoriji “Pitanja i odgovori” ili nam se obratite putem kontakt forme.